Sopa de Vegetales casero/Vegetable Soup


INGREDIENTES

3 zanahorias medianas, peladas y cuarteadas
2 tomates grandes, cortados en cuartos
1 cebolla grande, cortada en 8 trozos
8 dientes de ajo

5 tallos de Apio
2 tazas de
espárragos cortados
6 tazas o más de caldo de verduras (vegetable broth)
2 tazas de brocoli
3 cucharitas de sofrito
1 hoja de laurel

Opcional: Aceite extra virgen y pimienta negra

1. Agrupo tus vegetales para asegurarme que no se me queda nada

2. Ya cortados los pongo en la bandeja para hornearlos en el horno precalentado a 350 ° F

3. Aqui estan los vegetales horneados, yo le agregue pimienta negra y un poco de aceite de oliva,estan sabrosos me fascinan cocinarlos asi. Si quieres puedes hornearlos un dia enterior y preparar la sopa al siguiente dia, mi pediatra me recomendo sopas para mis hijos para controlarle el peso, asi que pueden compartir esta sopa para sus hijos tambien. Bueno ahora vamos a terminar la sopa

4. Transfere todas las verduras en un bol y agrega el caldo a la olla grande

5. Agrega 1 o 2 hojitas de Laurel dependiendo el tamaño

6. Agrega 2 cucharas de sofrito

7. Todos las verduras horneadas la vamos a agregar ahora. Deja hervir por 30 minutos

 

————————————————————————————————————————

INGREDIENTS

3 medium carrots, peeled and quartered
2 large tomatoes, quartered
1 large onion, cut into 8 wedges
8 cloves of garlic
5 stalks of celery
2 cups chopped asparagus
6 cups or more of vegetable broth (vegetable broth)
2 cups of broccoli
3 tbsp of sofrito
1 bay leaf

Optional: Extra virgin olive oil and black pepper

1. Group all your vegetables to make sure you don’t leave anything out

2. Cut all your veggies and place them in the baking tray and put in your preheated oven at 350 ° F

3. Here are my baked vegetables, I add black pepper and a little olive oil before I put them in the oven. If you wish you can pre-make them a day before put them in a Ziploc and keep it refrigerated. My kid’s pediatrician recommended me soup for my kids to control their weight, so you can share this soup to your children too. Well now let’s finish the soup.

4. Transferred all the vegetables in a bowl and add the broth to large pot in a medium low fire

5. Add 1 or 2 bay leaves depending on the size

6. Add 2 table spoons of sofrito

7. Add all your delicious vegetables. Simmer for 30 minutes

 

 

2013-04-13 19.17.15909245_559636147401382_885438860_n2013-04-13 19.13.162013-04-13 19.23.022013-04-13 19.27.022013-04-13 19.29.212013-04-13 19.29.562013-04-13 19.54.572013-04-13 19.55.33

About these ads

2 responses to “Sopa de Vegetales casero/Vegetable Soup

  1. Pingback: DIETA RELÁMPAGO 2013 | Entre Fogones con Mimi!·

  2. Pingback: 2013 LIGHTINING DIET | Entre Fogones con Mimi!·

Deja tu comentario!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s